Kleuren 

De kleuren van de producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet.

 

Betalen

Als je je bestelling in je winkelwagen hebt gedaan, kan je via Mollie payments de betaling voldoen. Mollie Payments zorgt voor een veilige manier van betalen. Overschrijven is ook mogelijk, maar heeft een langere verwerkingstijd. 

Je kan op de volgende manieren betalen:

- Ideal

- Bancontact

- vooraf overmaken

 

Verpakking

De natuur is mijn grote inspiratie en daarom worden bestellingen indien mogelijk milieu vriendelijk ingepakt.

Brievenbuspost wordt verstuurd in een kartonnen envelop of een doosje. Pakketpost wordt zoveel mogelijk in herbruikbare dozen verzonden. Ik pak alles met aandacht voor details in. 

 

Verzenden

De bestellingen worden binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. Alles wordt met PostNL of DHL verzonden. Als met pakketpost met track en trace verstuurd wordt, ontvang je na verzending de track en trace code zodat het pakket gevolgd kan worden. Momenteel kan i.v.m. corona leveringsproblemen in het buitenland alleen naar Nederland, België en Duitsland verstuurd worden. 

 

De verzendkosten voor Nederland zijn:

- brievenbus: € 2,50 of € 3,25 afhankelijk van het gewicht

- brievenbuspakje: € 4,00

- pakketpost: € 6,95 

 

Verzendkosten België en Duitsland:

Brievenbus: afhankelijk van gewicht

Pakket: € 9,00 met DHL

 

Retourneren

Ik probeer de bestelling met de grootste zorgvuldigheid bij jouw thuis te laten bezorgen. Maar mocht het toch niet helemaal zijn wat je ervan verwacht, kan je binnen 14 dagen contact met mij opnemen en zullen wij een passende oplossing zoeken. Na ontvangst van de geretourneerde artikelen, in de originele staat binnen 14 dagen na overlegd te hebben, zal ik vervangende artikelen opsturen of het bedrag overmaken. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant. 

 

Intellectueel eigendom

Deze website, de tekst en de foto's zijn eigendom van Caroline Vieira en mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden. Tevens behoren alle illustraties tot het intellectueel eigendom van Caroline Vieira