Betalen en verzenden

Kleuren 

De kleuren van de producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet.

 

Betalen

Als je je bestelling in je winkelwagen hebt gedaan, kan je via Mollie payments de betaling voldoen. Mollie Payments zorgt voor een veilige manier van betalen. Overschrijven is ook mogelijk, maar heeft een langere verwerkingstijd. 

Je kan op de volgende manieren betalen:

- Ideal

- Bancontact

- vooraf overmaken

 

Verpakking

De natuur is mijn grote inspiratie en daarom worden bestellingen zoveel mogelijk milieu vriendelijk ingepakt.

Brievenbuspost wordt verstuurd in een kartonnen envelop of een doosje. Pakketpost wordt indien mogelijk in herbruikbare dozen verzonden. Alles wordt met aandacht voor details ingepakt. 


De A4 poster is verpakt in een pergamijnen semi-transparante envelop met een stevig karton als extra versteviging. Deze wordt dan verpakt in een doos.

Verzenden

Ik probeer de bestellingen binnen 2 werkdagen te versturen. Als er een artikel niet voorradig is, zal ik contact opnemen met de verwachte levertijd. Als met pakketpost met track en trace verstuurd wordt, ontvang je na verzending de track en trace code zodat het pakket gevolgd kan worden. Momenteel kan voor het buitenland alleen naar Nederland, België en Duitsland verstuurd worden.


De verzendkosten voor Nederland zijn:

- ophalen in Sittard: gratis

- Brievenbuspost: € 2,50 - 4,00 afhankelijk van het gewicht

- Pakketpost: € 6,95 

 

Verzendkosten België en Duitsland:

- Brievenbuspost: afhankelijk van gewicht

- Pakketpost: vanaf € 9,00 met DHL

 

Retourneren

Ik probeer de bestelling met de grootste zorgvuldigheid bij jou thuis te laten bezorgen. Maar mocht het toch niet helemaal zijn wat je ervan verwacht, kan je binnen 14 dagen contact met mij opnemen en zullen wij een passende oplossing zoeken. Na ontvangst van de geretourneerde artikelen, in de originele staat binnen 14 dagen na overlegd te hebben, zal ik vervangende artikelen opsturen of het bedrag overmaken. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant. 

 

Intellectueel eigendom

Deze website, de tekst en de foto's zijn eigendom van Caroline Vieira en mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden. Tevens behoren alle illustraties tot het intellectueel eigendom van Caroline Vieira